Ohhoh, Kimin luksuskartano heti myyntiin – ei edes muuta asumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Kanye West on Kim-vaimonsa kanssa rakennuttanut heidän Bel Airissa sijaitsevaan luksuskartanoon oman huoneen Kimin peppua varten. Sen jälkeen Kanyen kerrottiin kaavailleen asuntoon huippuunsa hiottua sairaalahuonetta perheen yksityisiä lääkäritapaamisia varten.

Nyt kartano on osoittautunut varsinaiseksi murheenkryyniksi ja kompastuskiveksi. Kuten monissa suurissa asunto- ja rakennusprojekteissa, on myös julkkismaailman eliittipari Kim ja Kanye West joutunut nöyrtymään talohankkeensa edessä. Parin pintaremontti on venähtänyt yli vuoden kestäneeksi ikuisuusprojektiksi, ja Westit ovat myöntäneet olevansa kurkkua myöten täynnä taloaan. He haluavat myydä kartanon mahdollisimman nopeasti.

E! Newsin mukaan taloprojekti on osoittautunut liian raskaaksi, koska molemmat Westin pariskunnan osapuolista on myöntänyt olevansa perfektionisti asuntoasioiden suhteen. Tähtäimessä on uusi talo samalta alueelta, jonne he tahtovat muuttaa mahdollisimman nopeasti. He asuvat edelleen Kimin äidin Kris Jennerin nurkissa.

Bel Airin hienostoalueella sijaitsevan kartanon arvo on 8,3 miljoonaa euroa ja talon remonttiin arvellaan uponneen vähintään yhtä suuri määrä euroja. Parin tiedetään panostaneen myös yli puoli miljoonaa euroa kartanon glam-huoneeseen, jossa on täydellinen meikkaus- ja pukeutumishuone kylpyhuoneella varustettuna.