Maria Sharapova lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova erosi pari vuotta sitten poikaystävästään, koripallotähti Sasha Vujacicista. Sittemmin Maria on ikuistettu useita kertoja paparazzikuviin lähinnä lomailemassa. Julkisuutta omien sanojensa mukaan vältellyt kaunotar on jälleen tallentunut lomakuviin.

Sharapova kuvattiin eilen esittelemässä upeaa bikinivartaloaan lomaillessaan Meksikon Los Cabossa yhdessä poikaystävänsä Grigor Dimitrovin kanssa.

Maria Sharapova on usein korostanut olevansa ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Ex-pariskunta Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.