Mummo sai erikoisen 100-vuotislahjan – tähän ei moni lapsenlapsi pysty

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Parta ja viikset eivät ole kaikkien mieleen. Eräs yhdysvaltalaismummo ei millään pitänyt lapsenlapsensa kasvattamasta tuuheasta parrasta. Mies piti partaa neljä vuotta, kunnes tuli aika juhlia hänen isoäitinsä 100. syntymäpäivää.

YouTube
YouTube

Juhlan kunniaksi Scott Cleveland -niminen mies päätti ajaa partansa pois. Ele oli lapsenlapsen lahja isoäidilleen. Tapahtuneesta kuvatulla videolla nähdään, kuinka onnellinen mummo on nähdessään Scottin ajavan partaa.

Isoäiti jopa hurraa lapsenlapselleen tämän puuhastellessa partansa kanssa. Scott teki hienon eleen ilahduttakseen isoäitiään, mutta hän kuitenkin kertoo YouTube-videonsa lopussa aikovansa kasvattaa partansa takaisin. Ilahduttavaa partavideota on käyty katsomassa jo vaikuttavat 325.000 kertaa.