Luksushotellin parkkipoika romutti Lamborghini Gallardon – vakava vaaratilanne videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla hotellien ja ravintoloiden parkkipaikoilla on tapana, että henkilökuntaan kuuluvat parkkipaikkatyöntekijät pysäköivät ajoneuvot asiakkaidensa puolesta. Nyt New Delhissä Intiassa sijaitsevan hotellin parkkipaikalla on päästy todistamaan harvinaislaatuista näkyä, kun parkkipoika kolaroi vahingossa luksusauton.

YouTube
YouTube

Pysäköijä ruttasi Lamborghini Gallardon Le Meridien -hotellin pihalla ensin edellä oleviin autoihin. Tämän jälkeen auto jatkoi vielä matkaans, kunnes se pysähtyi pihalla olleeseen betonirakenteeseen. Vielä ei ole selvää, minkä takia autoa ajanut parkkipoika Arun Kumari menetti luksusauton hallinnan.

Auton omistaja Nipun Miglani on haastanut sekä autoa ajaneen Kumarin että Le Meridien -hotellin oikeuteen, Times of India uutisoi. Hotellin mukaan he eivät ole velvollisia korvaamaan autolle aiheutuneita vahinkoja. Lamborghinin on arvioitu kärsineen vahinkoja noin 190.000 euron edestä.