Take away -kahvin läikkyminen pian historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat kahvin kuluttamisen suhteen maailman kärkimaita, joten kahvia myydään päivittäin suuria määriä ravintoloista myös mukaan. Kymmenettuhannet suomalaiset ärsyyntyvät päivitäin, kun heidän kuuma take away -kahvinsa läikkyy odottamattoman helposti joko käsille, syliin tai auton kuppipidikkeeseen.

Nyt tämä piinaava vaiva voi olla historiaa. Yhdysvalloissa on lanseerattu Viora-kansi, joka estää läikkymisen merkittävästi tehokkaammin kuin nyt markkinoilla olevat kannet. Uutuuskeksinnön kannessa on pieni syvänne, johon läikkyvä kahvi kerääntyy palautuakseen takaisin kupin sisään ja kahvin joukkoon.

Tuote lupaa myös paremman makuelämyksen, koska kahvinjuojan nenä on tavallisia kansia lähempänä reikää, josta kahvi ja sen aromit pääsevät ulos.