Kuin elokuvasta: 83-vuotias kaatoi kiehuvaa vettä ryöstäjän kasvoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien huippusuositussa lastenelokuvassa yksin kotiin jäänyt pikkupoika peittoaa näyttävästi taloon yrittävät murtovarkaat tekemällä heille koko joukon kivuliaita ilkeyksiä. Nyt eräs 83-vuotias nainen on ollut tosielämässä samoilla linjoilla, sillä mummo taltutti murto kaatamalla ryöstäjän päälle kiehuvaa vettä.

ABC News kertoo, että sunnuntaina sattuneessa välikohtauksessa Lillie McClendon oli tullut juuri suihkusta, kun hän huomasi avoimen ikkunan ja omaisuuttaan ympäri talon lattiaa. Pian mies tuli esiin ja vaati vanhusta antamaan kaikki rahansa hänelle. McClendon päätti antaa ryöstäjälle rahojen sijaan opetuksen ja ryhtyi läksyttämään tätä ensin suullisesti.

Ryöstäjä otti kuitenkin mummelia kurkusta kiinni tehostaakseen vaatimustaan, mutta Lillie McClendon pääsi irti otteesta. Mummeli käteensä liedellä makkaroita varten kiehuneen vesikattilan ja kaatoi siitä kiehuvaa vettä ryöstäjän kasvoille. Mies pakeni, mutta sai sitä ennen kasvoihinsa pahoja palovammoja. Poliisi selvittää rikosta.