Lasten hulvaton uutisraportti: ”Poistukaa heti Kanadasta! Ottakaa jääkaapit mukaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina lapset tekivät usein C-kasettinauhureilla omia radio-ohjelmiaan unelmoidessaan radiourasta. Nykyisin lapset voivat hyvinkin helposti tehdä omia televisio-ohjelmiaan, kuten esimerkiksi televisiouutisia. Tekemiseen riittää jopa pelkkä vanhempien iPhone-puhelin.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa eräs pikkutyttöjen kotitekoinen uutislähetys, jossa pääuutisena on melko mielenkiintoinen tapaus. Kanadassa oleskelevia pyydetään nimittäin poistumaan maasta heti.

– Tiedän, että siellä on talvi, mutta nyt tulossa on tornado ja lumimyrsky. Teidän täytyy poistua Kanadasta ja jopa Kanadan lähistöltä. Ulos Kanadasta siihen saakka kunnes alue on valmis palaamiseen. Jos jätätte jotain jälkeenne, voitte kuolla. Teidän täytyy ottaa mukaan jääkaappinne.