Liikunnanopettaja twerkkasi oppilaiden kanssa – pidätettiin virasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twerkkaus on ollut kuluneen vuoden yksi suurimmista trendeistä tanssin saralla, sillä erityisesti Miley Cyrusin markkinoima peppuheilutus on rantautunut jopa kuntosaleille omiksi twerkkaustunneikseen. Ihan joka paikassa sitä ei kuitenkaan siedetä, ja eräs tällainen paikka on kalifornialainen koulu.

Kuva: YouTube, FUSE
Kuva: YouTube, FUSE

Liikunnanopettaja Courtney Spruill on nyt nimittäin pidätetty virastaan määräajaksi, koska hän oli harrastanut oppilaidensa kanssa twerkkausta – ja kaiken lisäksi vapaa-ajalla koulun ulkopuolella. Spruill osallistui huhtikuussa koulunsa tyttöjen jalkapallojoukkueen juhliin, koska hän valmentaa kyseistä joukkuetta.

Juhlissa opettaja oli innostunut pitämään hauskaa ja twerkkaamaan yhdessä oppilaiden kanssa. Tieto tällaisesta ”hävyttömyydestä” ei ollut koulun johdon mieleen, ja he irtisanoivat opettajan. Hyllytyksen viimeinen niitti oli kännykkävideo, jossa koulun miesoppilas antaa opettajalle sylitanssia samoissa bileissä. Tämä siitä huolimatta, että oppilaiden vanhemmat olivat valvomassa bileitä, jotka järjestettiin erään oppilaan asunnossa.