Pysäyttävän upea video Barcelonasta – kauniimpi kuin koskaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koillis-Espanjassa sijaitseva Barcelona on monen turistin suosikkikohde. Kauniissa kaupungissa asuu noin 2,8 miljoonaa ihmistä ja siellä on monia suosittuja nähtävyyksiä. Nyt tästä lomakohteesta on kuvattu näyttävä video.

Huikea taidonnäyte painottuu Barcelonan esittelemiseen. Rob Whitworthin kuvaamalla videolla nähdään muun muassa kuuluisa Sagrada Familia -kirkko, Palau de la Musica Catalana -museo sekä kaupungin lukuisia katuja. Lyhytelokuvaan on onnistuttu hienon tekniikan avulla saamaan tunne siitä, että katsoja liitelisi Barcelonan katujen yllä.

Whitworth kertoo videon yhteydessä Vimeossa, että itse kuvaamiseen kului 78 tuntia. Matkustamiseen ja logistiikkaan kului 75 tuntia. Kuvatun materiaalin muokkaamisen jälkikäteen taas kului 179 tuntia.