Räppärin uskomaton laihdutus – ei tunnista samaksi mieheksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Rick Ross saapuu elokuussa Suomeen, kun hän esiintyy Tampereella Blockfest-tapahtumassa. Vuonna 2006 supertähdeksi Hustlin-hitillään noussut artisti tunnetaan musiikkinsa lisäksi muhkeasta olemuksestaan. Tai oikeastaan tunnettiin tähän saakka.

Useita listaykkösiä Yhdysvaltojen listoille julkaissut Rick Ross on nykyisin muuttunut mies. Hän aloitti taannoin ankaran laihduttamisen, ja sen tuloksena kilot ovat karisseet silmissä, ja mies on samalla muuttanut muotoaan melkoisesti. Muutoksen suuruusluokan näkee helposti Rossin julkaisemista Instagram-valokuvista, joista häntä on nykyisin vaikea tunnistaa entisen ulkonäön perusteella.

Rick Ross ennen

rickross12072014

Rick Ross maaliskussa 2014

Rick Ross heinäkuussa 2014