Suolaa haavoihin: Tältä Saksa-ottelu olisi näyttänyt ilman Brasilian joukkuetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi urheiluhistorian merkittävimmistä murskavoitoista nähtiin äskettäin jalkapallon MM-kisoissa, kun Saksa kukisti Brasilian uskomattomin 7-1 -lukemin. Brasiliassa on siitä saakka vallinnut melkoinen maansuru, kun kisojen kotijoukkue putosi finaalista noloimmalla mahdollisella tavalla.

Video on poistettu YouTubesta.

YouTube
YouTube

Internetissä sivallusten määrä on ottelusta lähtien ollut lähes rajaton. Miljoonien kuvien ja videoiden joukosta on noussut muutamia todellisia helmiä, ja niistä eräässä nähdään nyt miten pelissä olisi käynyt, jos Brasilian pahasti alisuoriutunut joukkue olisi jäänyt kokonaan saapumatta kentälle. Video heittää kourallisen suolaa brasilialaisten haavoihin, mutta siitä on tullut muutamassa päivässä jättisuosittu.