Törkeä viesti naapurilta: ”Olet liian lihava ulkona kuntoilemiseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muissa maissa päätyy usein julkisuuteen naapureiden toisilleen lähettämiä viestejä, joissa pyydetään tai vaaditan mitä erikoisempia asioita. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa järkyttää kuitenkin viesti, jossa naapuri vaati ylipainoista miestä kuntoileman sisätiloissa.

Nimimerkki ”Huolestunut naapuri” lähetti kuntoilemaan ryhtyneelle viestin, jossa todettiin todella ala-arvoisesti, että ylipainon pudottajan tulisi välttää kuntoilua ulkona ja siirtyä jonnekin, jossa ihmisten ei tarvitsisi nähdä ylipainoista ihmistä.

– Kukaan ei halua nähdä paitasi alla ylös alas hyllyviä läskejäsi, kirjeessä todettiin.

– En halua, että lapseni näkevät jonkun noin ylipainoisen leikkiessään pihalla, kirjeessä jatkettiin.

Reddit
Reddit