Vuonna 1939 ennustettiin 2000-luvun vaatetrendit tällaisiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1939 oli todella vaikea ennustaa mitä seuraavat vuosikymmenet voisivat tuoda tullessaan. Muutamat tuon ajan ennustukset esimerkiksi teknologian kehityksestä ovat osuneet odottamattoman hyvin oikeaan, mutta kymmenkertainen määrä on mennyt pahasti pieleen.

YouTube
YouTube

Nyt nähdään millaiseksi 2000-luvun vaatetus ennustettiin. Tulevaisuuden vaatteet -nimisellä videolla ennustettiin 61 vuoden päästä tulevia trendejä, joten tehtävä ei ollut helppo. Suunnittelijoiden näkemykset naisten asuista osuivat nimittäin yllättävän hyvin oikeaan. Osa asuista onnistuttiin nimittäin veikkaamaan odottamattoman lähelle totuutta. Eräs läpikuultavista asuista on lähes identtinen Madonnan 1990-luvulla käyttämän asun kanssa.