Mykistävä näky – 100 000 000 kalaa muodosti upeita kuvioita rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto osaa kauneimmillaan tarjota ihmisille todella mykistävän upeita näkyjä, jollaisia ihminen ei koskaan kykenisi toteuttamaan. Nyt verkossa saadaan ihastella uimarannan rantavedessä tapahtunutta pikkukalojen upeaa parveilua, joka oli kuin elävää taidetta.

YouTube
YouTube

San Diegossa rannan tuntumassa nähtiin kaloista muodostunut tumma pilvimäinen muodostelma, joka oli yli sata metriä pitkä ja noin 20 metriä leveä, Live Science uutisoi. Julkaisun arvion mukaan YouTube-videolla nähtävässä parvessa on yhteensä jopa satamiljoonaa kalaa.

Videon kuvannut meritutkija David Checkley kertoi, ettei hän ole yli 30 vuotta kestäneellä urallaan koskaan aiemmin nähnyt mitään vastaavaa näin suurena ja näin lähellä rantaa.