Koomikko naamioitui poptähdeksi – pääsi esiintymislavalle saakka!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettivideoilla on nähty monia tapauksia, joissa vitsailijat ovat naamioituneet supertähdiksi ja huijanneet siten ihmisiä. Usein huijaus on mennyt läpi, ja vitsailijat ovat päässeet muun muassa jakamaan nimikirjoituksia ja poseeraamaan fanikuvissa. Nyt eräs sankari on mennyt pidemmälle.

YouTube
YouTube

Koomikko Ben Bizuneh oli kuullut ystäviltään, että hän näyttää hieman kanadalaiselta r&b-tähti Weekndiltä. Niinpä hän päätti kokeilla sitä tosielämässä, kun Weeknd oli tulossa hänen kotikaupunkiinsa konsertoimaan.

Ben kävi parturoimassa hiuksensa samanlaisiksi kuin poptähdellä ja hankki mukaansa sekä turvamiehiä, kuvaaja että faneja. Huijaus meni yllättävän hyvin läpi, sillä mies pääsi nousemaan aina esiintymislavalle saakka. Pian oikean artistin turvamiehet huomasivat kuitenkin huijauksen.