Suomalainen nettisensaatio Rudi Rok yllätti lehmät – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Rudi Rok nousi kevään aikana maailmanlaajuisesti tunnetuksi nettitähdeksi, kun hänen eläinten matkimisensa levisi nettivideona miljoonille katsojille aina televisiokanavia myöden. Nyt Rudi nähdään uudella videolla tuttuun tapaan eläinten kanssa.

YouTube
YouTube

Aiemmin hän matki eläimiä vain videokameran edessä, mutta lähti sittemmin testaamaan kykyjään muun muassa hevosten kanssa. Nyt vuorossa ovat lehmät.

– Oltiin meidän Stand Up Finlandia kiertueella ja ajettiin maatilan ohi, joka oli täynnä lehmiä. Pakkohan se oli mennä juttelemaan niille, Rudi kertoi uusimmasta videostaan Staralle.

Rudi Rok kertoi taannoin Staran haastattelussa, ettei ura ole aina ollut ruusuilla tanssimista.

– Olen tehnyt keikkoja myös tosi kipeänä, koska en mielelläni jätä niitä väliin. Olen ollut lavalla 39,5 asteen kuumeessakin. Tein viime syksynä liikaa hommia, ja ajoin itseni burn outtiin marraskuussa. Aloin keikkaillessa pitämään tätä työnä ja se alkoi kuluttamaan henkisesti, Rudi kertoi Staralle.

– Michael Winslow’n tapaaminen laukaisi tilanteen. Pääsin kahdeksan vuoden harjoittelun jälkeen tekemään lämmittelykeikan omalle esikuvalleni, kun hän tuli Suomeen. Heräsin tiedostamaan, että tätä juuri haluan tehdä. Olen luvannut itselleni, etten näe enää tekemääni hommaa työnä, vaan tää on mun elämä.