Unelmien kylmälaukku! Mukana äänentoisto, kännykkälaturi ja juomasekoitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan monissa suomalaiskodeissa mietitään millä otettaisiin mukaan sunnuntaibrunssin juomat ja ruoat ulkona tapahtuvalle piknikille. Yleensä ratkaisuksi löytyy perinteinen kylmälaukku, mutta näyttävämmät vaihtoehdot ovat kasvattaneet viime aikoina suosiotaan.

Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu kylmälaukkujen kylmälaukku, jonka nimi The Coolest kiteyttää olennaisen. Kyseessä on uusi konsepti, jonka toteuttamiseen haetaan parhaillaan yhteisörahoitusta Kickstarterissa. Tuotteelle haettiin 50.000 dollarin rahoitusta, mutta siitä tuli valtava hitti, joka on nyt kerännyt jo huimat kaksi miljoonaa dollaria.

Tuotteessa on akkukäyttöisen kylmälaukun lisäksi myös Bluetoothilla toimiva äänentoisto, kännykkälaturi, LED-valaistus, renkaat, leikkuulauta ja pullonavaaja sekä pisteenä i:n päällä asianmukaisia drinkkejä varten juomablenderi.