Vain elämää vapautti Erinin: ”Se toi tosi hyvän turvan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Soolouralle jo vuosia sitten siirtynyt Erin nähtiin taannoin Vain elämää -viihdeohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Ohjelmasta tuli välittömästi valtava hitti, joka siivitti lähes jokaisen mukana olleen artistin ennennäkemättömään suosioon. Stara tapasi Erinin Ruisrockissa ja tiedusteli tunnelmia Vain elämää -kokemuksesta ja sen vaikutuksista.

Erin Ruisrockissa 2014. Kuva: Stara
Erin Ruisrockissa 2014. Kuva: Stara

– Mä en ole edes keikkaillut oikein sen jälkeen vasta kun nyt. Tai tehtiin me se konserttikiertue vuosi sen jälkeen. Se ehkä vapautti, kun mä tein toisen levyn sen Vain elämää -ohjelman jälkeen. Mulle jäi sellainen fiilis, että mun ei tarvitse selitellä itseäni, eikä todistella mitään, Erin kertoi Staralle.

– Mä sain tosi vapain käsin tehdä sen toisen levyn. Se toi tosi hyvän turvan siitä, että ihmiset tykkää. Nyt mä saan tehdä sitä mikä musta tuntuu tosi hyvältä ja luottaa siihen. Ja luotinkin. Sain tosi luottavaisin mielin tehdä sitä levyä. Varmasti se oli osin Vain elämää -ohjelman ansiota.

Entä olisiko Erin mukana, jos häntä pyydettäisiin Vain elämää -ohjelman Best of -tuotantokaudelle?

– En ainakaan nyt ihan heti. Ehkä silleen mummona sitten 20 vuoden päästä, Erin naurahtaa.