Erin paljasti tärkeät vinkit nuorille poptähdille: ”Älä luota sinisilmäisesti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomea festareilla ja klubeilla kiertävä Erin tuli alunperin tunnetuksi Nylon Beat -yhtyeestä, joka aloitti uransa vuonna 1995 julkaistulla Oot kuin karkkia mulle -singlellä. Erinillä on siis takanaan jo lähes 20 vuoden ura parrasvaloissa.

Erin Ruisrockissa 2014. Kuva: Stara
Erin Ruisrockissa 2014. Kuva: Stara

Stara tapasi Erinin Ruisrockin backstagella ja tiedusteli millaisia neuvoja konkari antaisi nuorille poptähdille nyt.

– Saa käyttää aivoja. Jotenkin silleen, että tietää koko ajan. Kannustaisin tietämään mitä sun ympärillä tapahtuu. Keikkabusseista ja -autoista lähtien. Harva nykyisin kulkee enää keikkabussilla, mutta kaikista näistä lähtien, että sä tiedät minkä verran kaikki maksaa. Ja olet vähän kartalla siitä mikä fiilis sun bändillä on asioista, että sä juttelet niiden kanssa. Ettei vaan luota sinisilmäisesti jonkun sanaan, Erin korostaa.

Jokainen nuori poptähti tunnistaa Erinin, mutta silti kovin moni ei ole tullut kysymään neuvoja tai kokemuksia.

– En nyt muista, mutta mä olen saattanut niitä vähän niin kuin jaella. Tai ei nyt jaella, mutta tavallaan tosi monelle mimmiartistille sanoisin, että muista, että sä liidaat tätä hommaa ja sä oot boss. Ja että sun bändi ja kaikki luottaa suhun. Se on sellainen asia, joka on todella tärkeää, Erin kertoo.