Jättirakeet murjoivat ihmisiä uimarannalla Siperiassa – ihmiset pakenivat kauhuissaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesä on vihdoin päässyt kunnolla vauhtiin hienojen kelien myötä. Suomessa ollaan viime päivinä saatu nauttia todella lämpimistä kesäpäivistä. Venäjällä lämpöisten kelien lisäksi ollaan nähty melko dramaattisia sääilmiöitä. Novosibirskissä Siperiassa taivaalta on nyt satanut todella hurja raekuuro.

YouTube
YouTube

Alueella oltiin saatu nauttia lämpimistä keleistä, mutta yhtäkkiä kaunis keli muuttui näyttäväksi myrskyksi. Kaupungin rannalla kuvatulla videolla nähdään kuinka nopeasti sää muuttui viime viikonloppuna.

Ensin tuli sade ja sen jälkeen kovat tuulet. Rannalla olleet ihmiset juoksivat nopeasti suojaan, kun raekuuro teki tuloaan. Toivottavasti samanlaista raekuuroa ei kohdata myös Suomessa, sillä suurikokoiset rakeet aiheuttavat välillä pahaa jälkeä esimerkiksi autoihin.