Mikä rantakissa! Spice Girls -tähti popparista fitness-bikinimalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella, ja hän on saanut alalla jalansijaa myös Australiassa. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen ja hänet kiinnitettiin X Factorin brittiversion tuomaristoon.

Parhaillaan Mel B on lomailemassa Miami Beachilla, jossa hänen upea fitness-vartalonsa pääsi oikeuksiinsa. Paparazzikuvien perusteella poptähti on upeassa kunnossa.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.