Kohuttu muotimerkki lanseerasi vaateambulanssin – auttaa naisia asuongelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Forever 21 -niminen vaatemerkki antoi potkut supermalli Chrissy Teigenille kesken kuvausten, koska mallikaunotar oli liian lihava yhtiön imagoon. Nyt Forever 21 on lanseerannut uudenlaisen mainoskampanjan, jossa se tulee apuun, kun naisten hätä on suurin.

YouTube
YouTube

Vaatevalinnat ovat tunnetusti naisille lähes kaikki kaikessa, ja huono asuvalinta tai asun likaantuminen voivat helposti pilata koko illan. Nyt Forever 21 on lanseerannut Costa Ricassa ”muotiambulanssin”, jonka voi soittaa hätiin asuongelman ilmestyessä. Closet S.O.S. -niminen auto pitää sisällään vaatemerkin tuotteilla varustetun vaatekaapin, josta asiakas voi käydä valitsemassa ylleen tilanteeseen sopivan asun.

Palvelu tarjottiin sadalle ensimmäiselle ”hädänalaiselle” ja sillä markkinoitiin yhtiön kolmatta myymälää Costa Ricassa. Mainostoimisto Ogilvy & Matherin kampanja vaatteiden hätäavusta ei ole aivan uusi, sillä esimerkiksi Lontoossa Soho House on tarjonnut asikkailleen hieman vastaavaa palvelua jo aiemmin.