Erin huomasi televisiosta: ”Mitä, oonks mä ollut Ruisrockissa keikalla?! Oikeesti?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin jo pitkään lukeutunut Erin tunnetaan nykyisin pääasiassa soolourastaan, mutta 1990-luvulla hän kiersi Suomen festareita Nylon Beat -yhtyeen toisena puolikkaana. Stara tiedusteli Ruisrockissa Eriniltä mitä hän kaipaa eniten uransa alkuajoissa.

Erin Ruisrockissa 2014. Kuva: Stara
Erin Ruisrockissa 2014. Kuva: Stara

– Tavallaan ei sitä voi enää kaivata, kun se on on jo mennyt. Naureskelimme juuri sitä, että kun Ruisrockin taltioinnit tulivat muutama vuosi sitten telkkarista, niin mä olin silleen, etä ”Mitä, oonks mä ollut Ruisrockissa keikalla?! Oikeesti!” Sit mä soitin Jonnalle, että ”Tiesitsä, että me ollaan oltu Ruisrockissa keikalla?”, Erin paljasti.

Konkariesiintyjille Suomen legendaarisin festivaali Ruisrock on aina yksi vuoden tärkeimmistä ja arvostetuimmista keikoista. Kaikille tilanne ei kuitenkaan ole samanlainen.

– Nuoruudessa on se hienoa, että ei kumarreta mihinkään suuntaan, eikä tiedä mistään mitään. Kaikki keikat on ihan samalla viivalla, eli ei synny mitään paineita. Kaikki vedetään täysillä. Se, että pystyy menemään Ruisrockin lavalle tietämättä, että siinä on mitään erikoista on aika mahtavaa. Nuoruudessa oli hyvät ja huonot puolet, et joillain keikoilla olisi voinut miettiä vähän enemmän, Erin kertoi.