Muistatko Slummien miljonääri -leffakaunottaren? On nyt kauniimpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialainen näyttelijä Freida Pinto nousi Hollywoodin halutuimpien tähtien joukkoon vuonna 2008 menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan myötä. Sittemmin kaunottarelle tulvi roolitarjouksia, mutta toista jättimenestystä ei ole vielä tullut.

Nyt Freida on tekemässä paluuta parrasvaloihin, ja eilen hänet kuvattiin edustamassa Ischia Global Festival -tapahtumassa. Kuvien perusteella Freida on nykyisin kauniimpi ja näyttävämpi kuin koskaan aiemmin.

Nopeasti tähdeksi noussut Freida Pinto kertoi aiemmin, että äkillinen kuuluisuus loi hänelle kovia paineita. Näyttelijättären mukaan hän ei ollut varma, pystyykö hän hyväksymään julkisuuden valokeilassa olemisen. Tähden mukaan hänen silloinen poikaystävänsä Dev Patel oli ainoa ihminen, joka ymmärsi hänen ajatuksiaan kuuluisuudesta. Liika työnteko vaati lopulta veronsa, sillä Pinto sairastui ylirasitukseen. Samoihin aikoihin hän poseerasi rohkeissa kuvissa Esquire-lehdessä.