Hittiklubit yhdistävät voimansa Tammerfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen hiphop- ja r&b-musiikin jättiläiset yhdistävät voimansa yhden illan ajaksi Koskikeskuksen ravintolamaailmassa. Tampereelta kotoisin oleva Club Deluxe ja helsinkiläinen Club Diamond nähdään ensimmäistä kertaa saman katon alla Tammerfestien aikaan torstaina 17. heinäkuuta.

Juhlat järjestetään Koskikeskuksen ravintolamaailman kolmessa kerroksessa; Miamissa, Skålissa ja Hullussa Porossa. Tammerfestien kunniaksi illan aikana kaikkiin kolmeen ravintolaan ikäraja on 18 vuotta. Illan aikana musiikista huolehtivat DJ:t K2, Mista S, TASTE, Kushmoney, Misterhustla ja White Chocolate.

– Club Deluxe ja Club Diamond ovat molemmat maamme kirkkainta hiphop- ja r&b -klubien kärkeä, joten on hienoa tarjota Tampereen festarikansalle tämä unohtumaton elämys, promoottori Joni Siintovaara kertoo.