Rihannan fanit piinaavat Chris Brownin tyttöystävää: ”Taistelua faneja vastaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Chris Brown vapautui vajaa kuukausi sitten vankilasta suoritettuaan tuomionsa vuonna 2009 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Uhrina oli tuolloin miehen tyttöystävä Rihanna. Mies on aiemmin valittanut, että tapaus seuraa häntä koko loppuelämän ajan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt myös miehen tyttöystävä Karrueche Tran on avannut suunsa. Tran sanoo, että Chrisin ja Rihannan aiempi seurusteleminen on tehnyt kaikesta todella hankalaa. Hän kertoi Just Keke -ohjelmassa, että etenkin Rihannan fanit piinaavat häntä alituisesti.

– Tilanne on se, että poikaystäväni on kuuluisa mies, jonka ex-tyttöystävä on häntäkin kuuluisampi. En ainoastaan joudu näyttää kynsiäni hänen entiselle naiselleen, vaan joudun myös taistelemaan 14 miljoonaa fania vastaan, Karrueche jutteli.

– Näen paljon asioita esimerkiksi Twitterissä, ja he keksivät kaikenlaista, vaikka eivät tunne edes minua. Hiljaiseloni antaa heille mahdollisuuden keksiä minusta mitä he ikinä haluavat.

Chrisin on-off -tyttöystävä Karrueche Tran on tukenut Chris Brownia tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta parhaansa mukaan ja avoimella mielellä. Hän yrittää pyrkiä elämässään positiivisuuteen. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran vuosina 2010-2012.

Kuva: Splash
Kuva: Splash