Martina Aitolehti kommentoi rattijuopumustaan: ”Häpeällinen ja nolo juttu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Martina Aitolehti nousi äskettäin otsikoihin hänen kerrottuaan jääneensä kiinni rattijuopumuksesta keikkamatkallaan. Hän puhalsi alkometriin 0,84 promillea. Martina ei tuolloin kommentoinut asiaa enemmälti, mutta nyt hän kirjoittaa siitä Blogbookin blogiinsa.

– Yleensä en ota kantaa juurikaan mihinkääna asioihin ja sama pätee myös minuun kohdistuviin asioihin. Tätä häpeällistä ja noloa juttua haluan kuitenkin hiukan jakaa kanssanne. Ensimmäistä kertaa 15 vuoden julkisuuden aikana olen saanut todella vihaista postia ja syystäkin. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, Martina Aitolehti aloittaa kirjoituksensa.

– Kun alkoholia käytän on se lähinnä viiniä ruoan ja ystävien kanssa. Sama tilanne oli juhannuksena. En muuten koskaan olisi hypännyt rattiin jos olisin tuntenut oloni humaltuneeksi. NO selitykset on turhia tässä maailmassa. Tehty on tehty eikä se siitä muuksi muutu. Olen pahoillani ja uskokaa ihmiset minä opin tästä, Martina jatkaa.

Lue koko blogikirjoitus tästä.