Mies näki unta rahakasasta ja voitti lotossa – sai vain puolet voitosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lottovoittajan on varmasti helppo hymyillä. Brittiläinen Fatiz Ozcan on myös varmasti onnellinen päästyään käsiksi tuntuvaan lottovoittoon. Miehen tarina ei kuitenkaan ole aivan tavanomaisemmasta päästä.

Turkkilaisessa ravintolassa tarjoilevana työskentelevä mies oli nähnyt unta, että hän pitelee sylissään suurta rahasummaa pomonsa Hayati Kucukkoylun edessä. Seuraavana päivänä tarjoilija sai suostuteltua pomonsa lottoamaan. Tiketillä tuli lopulta miljoonan punnan voitto, Metro uutisoi.

Loton ostanut ravintoloitsija olisi halunnut pitää koko voiton itsellään, sillä se oli maksettu ravintolan kassasta otetuilla rahoilla. Kaksikko päätyi lopulta oikeussaliin asti tappelemaan voittosummasta. Tuomari Mark Gosnell on nyt päättänyt, että summa jaetaan tasan miesten kesken, sillä Kucukkoylu ei olisi lotonnut ilman Ozcanin innokasta painostusta.