Moottoripyöräpoliisien upea taidonnäyte – kuin liikkuvaa taidetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisien odotetaan noudattavan kuria ja järjestystä ammatissaan, vaikkakin nykypäivänä yhä useammin virkavallan edustajan tulee olla enemmän moniosaaja kuin pelkkä lainvartija. Nyt julkisuuteen on noussut vuosikymmeniä vanha poliisivideo, jossa nähdään säntillistä menoa moottoripyöräpoliiseilta.

YouTube
YouTube

Vintage-henkinen video on ladattu nettiin kauan aikaa sitten, mutta silti se esittelee upeaa historian havinaa 50-luvulta. Italialaiset poliisit ovat järjestäneet moottoripyörineen kansalaisille näytöksen, jossa he tekevät hauskoja ajeluita ja kuvioita suuressa ryhmässä ajellen.

Videon on julkaissut Diagonal View ja se on kuvattu aikoinaan Roomassa. Suomessa moottoripyöräpoliisit ovat tämän vuoden alkuun asti osa Liikkuvaa poliisia, mutta kuuluvat nykyään osaksi paikallispoliisien toimintaa.