Nicole Scherzingerin asu hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger palasi taannoin on-off -suhteeseensa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Nicole paljasti taannoin rankan menneisyytensä kertomalla sairastaneensa uransa alkuvaiheessa bulimiaa kahdeksan vuoden ajan, kunnes sairaus vei häneltä äänen.

Nyt Nicole kuvattiin Lontoossa poistumassa Zuma-ravintolasta melko rohkeaan asuun pukeutuneena. Kaunottaren povi pysyi nimittäin hädin tuskin piilossa.

36-vuotias Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.