Tyttö sai koiranpennun synttärilahjaksi – liikuttavat onnen kyyneleet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset saavat yleensä toivoa realistisia asioita syntymäpäivälahjaksi. Yleensä listalla on jokin uutuuslelu tai vaihtoehtoisesti uusi lemmikkieläin. Leann Conner julkaisi videon tyttönsä reaktiosta kauan toivomaansa lahjaan.

YouTube
YouTube

Kannataa varata nenäliinoja viereen ennen videon katsomista, sillä se tuo kyyneleet silmiin. Videolla nähdään kahdeksan vuotta täyttävä tyttö, joka odottaa syntymäpäivälahjaa silmät kiinni ja kädet eteenpäin ojennettuina. Hänen isänsä nostaa pienen mustan koiranpennun synttärisankarin käsille ja tyttö parahtaa itkuun lahjan nähdessään. Reaktio on aito ja lahja ilmeisen mieluinen.

Tyttö saanee koirasta itselleen monivuotisen ystävän ja toverin. Olemme kertoneet ennenkin lasten ihastuttavista reaktioista yllätyksiin. Videota on katsottu muutaman ensimmäisen päivän aikana liki 90.000 kertaa.