Blink-182 tekee paluun – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

1990-luvun alkupuolella perustettu Blink-182 on yksi viimeisten vuosikymmenien menestyneimmistä punk rock -yhtyeistä. Yhtye on julkaissut viimeksi uutta materiaalia vuonna 2011 Neighborhoods -levyn muodossa. Nyt yhtye on fanien iloksi ilmoittanut julkaisevansa uutta musiikkia.

Yhtyeen kitaristi Tom DeLonge vahvisti tiedon Instagramissa. Blink-182 on lähiaikoina muutenkin kiireinen, sillä yhtye on aloittanut tulevan Euroopan kiertueensa harjoitukset. Suosikkibändi kiertää ensi kuussa esiintymässä muun muassa Isossa-Britanniassa.

Tuleva albumi on yhtyeen seitsemäs. Kolmen vuoden tauon aikana yhtyeen jäsenet ovat puuhailleet muiden bändien ja projektien parissa, Huffington Post kertoo. Yhtye ei vielä ole tarkentanut, millon uusi albumi saapuu kauppojen hyllyille.