Näin miehestä maskeerattiin Apinoiden planeetta -näyttelijä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuonna 1963 julkaistu Apinoiden planeetta on Pierre Boullen menestyksekäs tieteisromaani, joka on sittemmin tullut monelle tutuksi filmatisointien myötä. Kirjasta on vuosien varrella tehty lukuisia elokuvia, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2011.

YouTube
YouTube

Nyt eräs mies on pääsyt kokeilemaan, miltä tuntuu näyttää näiden elokuvien päähahmoilta. Muusikko Hani Zahra meikattiin näyttämään aivan Apinoiden planeetta -elokuvissa nähdyiltä apinoilta. Hurjan luomuksen takana on taiteilija Emily Van Tassel.

Vaatimaton nainen on kertonut Redditissä, että hänellä on melko vähän kokemusta maskeeraamisesta ja että hän on oppinut sitä pääasiassa Googlen avulla. Hurjaan maskeerausurakkaan kului yhteensä neljä tuntia. Sessiosta tallennetulla videolla nähdään, kuinka Zahra muuntautuu taianomaisesti miehestä apinaksi.