Venäläiset känniääliöt editoitiin Street Fighteriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Street Fighter on legendaarinen 1980-luvun loppupuolella ilmestynyt peli, joka on toiminut useiden kaksintaistelupelien esikuvana. Pelin ideana on tuhota vastustaja 30 sekuntia kestävän erän aikana. Nyt peliin pääsi kaksi venäläistä humalaista.

YouTube
YouTube

Street Fighter -peliä on käytetty innoittajana viime vuosina nettiin luoduissa parodiavideoissa. Nyt Marca Blanca on julkaissut YouTubessa kahden venäläismiehen Street Fighter -teemaisen välienselvittelyn. Matsissa kisailevien känniherrojen nimet ovat vitsikkäästi Vodkaman ja Drunkenstein.

Humalaisia kuvanneen videon päälle editoitu pelimaailma on sangen huvittavaa katseltavaa. Vodkaman ottaa jo erän alussa osumaa kaatumalla tien vieressä olevaa mökkiä päin, ja lopulta horjahdus koituu hänen kohtalokseen taistelun häviämisessä. Vaikka humalassa tappeleminen voi johtaa tosielämässä kohtalokkaisiin vammoihin, ei tälle hoipertelevalle taistelulle voi yksinkertaisesti olla nauramatta.