Boeing 787 Dreamliner hämmästyttää temppuilullaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Boeing 787 Dreamliner -matkustajalentokoneet otettiin käyttöön vuonna 2011. Kyseessä on seuraavan sukupolven lentokone, jonka polttoaineenkulutus on muita vastaavia konetyyppejä alhaisempi.

YouTube
YouTube

Boeing 787-9 on Dreamliner-koneiden uusin, aikaisempia pidempi malli, johon päästään tutustumaan tuoreella Youtube-videolla. Lentäjät Randy Neville ja Mike Bryan innostuivat tekemään isokokokiselle matkustajakoneelle epätyypillisempiä temppuja joista ilmenee, kuinka ketterä uusi konemalli todellisuudessa onkaan.

Videon alussa nähtävän nousun perusteella uutuuskoneen moottoreiden työntövoima vastaaa jopa legendaarisen Boeing 757 -lentokoneen lentokoneen kokoon nähden poikkeuksellisen voimakkaita moottoreita. Videolla nähtävät stuntit ovat harjoittelua Iso-Britannian suurinta lentonäytöstä, Farnborough Air Show’ta.