Teinivaimo palasi julkisuuteen – ahtoi jättisilikonit luomubikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimon tittelin ikuisiksi ajoiksi osakseen saanut Courtney Stodden on haluttua kuvausmateriaalia varsinkin losangelesilaisten paparazzien mielestä. Kuvaajat pörräävät muhkeamuotoisen blondin ympärillä kuin kärpäset, mutta Stodden onnistui viettämään pari kuukautta poissa parrasvaloista.

Nyt kohublondi on palannut julkisuuteen, kun hän osallistui PETA-eläinsuojelujärjestön tilaisuuteen. Courtney oli ahtanut muhkeat silikonirintansa salaatinlehtiä muistuttaviin luomuhenkisiin bikineihin, kun hän vastusti lihansyöntiä.

19-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin. Viime marraskuun alussa media uutisoi parin erosta. Syynä oli Stoddenin mukaan ikäero ja erilaiset toiveet elämältä. Blondi on käyttänyt viime aikoina aikaansa biletykseen.