Näin myydään käytetty auto! Huikea ilmoitus YouTubessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman parhaimmat mainokset ovat usein varakkaiden autotalojen ja heidän markkinointiosastojensa tehtailemia. Upeat kamerakulmat ja henkeäsalpaavat maisemat yhdistetään varsinaiseen tuotteeseen, eli autoon, yleensä möreän miesäänen kera. Entäpä jos myynnissä on vuoden 1999 Holden Barina?

YouTube
YouTube

Netissä leviää todellinen myynti-ilmoitusten aatelinen, jossa kaupataan käytettyä Barina-autoa. Autolle on luotu oman nettisivut, profiili sosiaalisen mediaan ja upea mainosvideo. Barinassa on radio, kasettisoitin, mahdollisuus CD-soittimeen ja tuuletin. Tarjoukset voi twiitata suoraan australialaiselle omistajalle.

Auto ei itsessään ole kovin sykähdyttävä, vaikka sen ympärille on luotu pysäyttävä hypetys. Holden Barina on Australiassa ja Uudessa-Seelannissa myyty pikkuauto. Kerroimme taannoin samanlaisesta myyntiprojektista, jossa kaupattiin kirkkaan punaista vuoden 1993 Volvo 245GL -farmariautoa Ruotsin Malmössa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.