Nainen rysäytti autonsa uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa lämpimän ilmastovyöhykkeen alueella olevissa omakotitaloissa ja asuntokomplekseissa on yleensä lähes poikkeuksetta uima-allas. Allas on koko talon asukkaat luokseen kokoava paikka, jossa nautitaan niin etkoista kuin jatkoista. Toisinaan uima-altaalla pidetään myös juhlat.

Nancy ja Trent Wilson olivat järjestäneet kavereilleen viime viikonloppuna huikeat uima-allasbileet, joissa uiskenneltiin ja grillailtiin herkkuja. Yhtäkkiä omakotitalon aidan läpi rysähti auto, joka lensi päistikkaa uima-altaaseen. Tällaista näkee yleensä tapahtuvan vain komediaelokuvissa, joten pariskunnan ja vieraiden äimistys oli melkoinen. Katso kuva autosta tästä.

Juhlavieraat joutuivat pelastamaan naisen altaan pohjaan vajonneesta Jeepistä. Auton ratissa ollutta 46-vuotiasta Cheryl Chapmania voidaan pitää varsinaisena bileiden ilonpilaajana, vaikka hän vakuuttikin vian olleen auton jarruissa. Onneksi onnettomuudessa vältyttiin vakavilta henkilövahingoilta, WKYC TV -raportoi.