Nyt menivät temput pieleen – pelkkä katsominen sattuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset testaavat rajojaan erilaisten extreme-lajien ja hurjapäisten temppujen avulla. Vauhtiurheiluun kuuluu yleensä automaattisesti myös hengellä leikkiminen ja siksi temppuja ei suositellakaan kuin ammattilaisille. Toisinaan lajin harrastajillekin käy köpelösti.

YouTube
YouTube

Nyt nettiin on koostettu huikea video, jolla nähdään pieleen menneitä temppuja, hyppyjä ja taiturointeja. Pahimmat näköiset onnettomuudet tapahtuvat moottoriajoneuvoilla, kun moottoripyörät, mönkijät ja mopot lähtevät kuljettajansa hallinnasta. Videolla on myös muutama pieleen mennyt polkupyörätemppu.

Kaikista älypäisimmät mokailijat leikkivät tulella ja lopputuloksena voi olla jopa vakavia palovammoja. Vaikka osa pieleen menneistä tempuista naurattaa, on mukana myös niin ikävännäköisiä mokailuja, että osa ihmisistä on varmasti viety sairaalahoitoon.