Ravintola-annoksesta löytyi torakka – tarjoilija söi sen!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ravintolasta ostetun aterian joukosta saattaa välillä löytää jotakin sinne kuulumatonta. Varsinkin ulkoilmaravintoloissa ruoan joukkoon saattaa päätyä esimerkiksi ötököitä. Nyt eräs kiinalaismies on päätynyt erikoiseen tilanteeseen syötyään ravintolassa.

YouTube
YouTube

39-vuotias Zhang Yen oli löytänyt ravintola-annoksensa joukosta torakan. Mies valitti asiasta tarjoilijalleen Jin Kuolle, joka vastasi tälle erikoiseen sävyyn. Naisen mukaan on täysin tavallista, että ruoan joukosta löytyy torakoita, Metro kertoo.

Kun tämä selitys ei aivan tuntunut riittävän tuohtuneelle Zhangille, pisteli hänen tarjoilijansa torakan suuhunsa. Hämmentynyt asiakas ei tämän jälkeen voinut tehdä muuta kuin maksaa ruokansa epäuskoisena. Ravintola on sittemmin pahoitellut tapahtunutta ja vähentänyt Kuon palkkaa rangaistuksena huonosta käyttäytymisestä.