Tyttö rivoili lääkehuuruissaan – äiti kuunteli kauhuissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben katsotuimpiin videoihin lukeutuvalla David After Dentist -videolla seurataan seitsemänvuotiasta poikaa, joka on hammaslääkärikäynnin jälkeen varsin sekavassa mielentilassa. Youtube-hitin myötä internetissä on nähty lukuisia vastaavia videoita, joissa puudutuksesta toipuvat ihmiset juttelevat levottomia kameralle.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla tavataan tyttö, joka toipuu viisaudenhampaan leikkauksesta. Lääketokkurassa oleva neitokainen intoutuu muun muassa kehumaan lääkäriä kuumaksi ja tunnustamaan rakkauttaan Ryan Goslingia sekä valkoisia peniksiä kohtaan. Nainen myös paljastaa haluavansa kuulua Kardashianien perheeseen ja pohtii, tuntuuko kannabis samalta kuin hammaslääkärin puudutusaine.

Erityisen huvittavan videosta tekee se, että nuoren naisen äiti on paikalla kuulemassa tyttärensä suusta tekstiä, joka saisi Fingerpori-sarjakuvan Rivo-Riitankin punastumaan. Ehkä neitokainen vain esittää olevansa pilvessä puudutusaineen vaikutuksesta voidakseen tunnustaa ääneen salaiset mielihalunsa Kardashianeita ja Ryan Goslingin valkoista penistä kohtaan.