Valtava reikä ilmestyi maahan – mitä ihmettä Siperiassa tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet ympäri maailmaa yllättäen ilmestyneistä mystisistä kuopista, jotka ovat nielaisseet syvyyksiin ihmisiä, järviä ja kokonaisia omakotitaloja. Nyt Siperiasta on löydetty valtava kuoppa, jonka synty on vielä täydellinen mysteeri.

YouTube
YouTube

Helikopterista havaittu halkaisijaltaan noin 80-metrinen kuoppa näyttää siltä, että siihen olisi iskeytynyt jokin taivaankappale, sillä reiän ympärillä on poikkeuksellisella tavalla kasautunutta maa-ainesta. Jotkut ovat kuvailleet sitä valtavan poran tai jopa ufon aikaansaannokseksi.

Ainakaan ulkonäkönsä puolesta mystinen reikä ei lukeudu samaan sarjaan muualle maailmassa ilmaantuneiden kuoppien kanssa. Reikä ilmestyi Yamalin alueelle, joka tunnetaan muun muassa kaasuesiintymistään, joita energiajätti Gazprom imee parhaillaan tyhjäksi, The Siberian Times uutisoi. Lehden mukaan reikä on voinut syntyä kaasuräjähdyksestä.