Hierontatempaus överiksi – asiakkaat saivat enemmän kuin halusivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat tunnetusti tarkkoja henkilökohtaisesta reviiristään, ja he harvoin päästävät ventovieraita ensinäkemällä iholle. Joidenkin mielestä vieraan ihmiset kosketukset tuntuvat ahdistavilta ja yksityisyyttä rikkovilta. Poikkeuksen tekevät erilaiset hieronta-alan ammattilaiset.

YouTube
YouTube

Cameron Dallas vei pilailuryhmänsä Hollywood Boulevardille sekä Hollywood and Highland -ostoskeskukseen. Mukaansa he olivat ottaneet hierontatuolin, jonka avulla miehet houkuttelivat ohikulkijoita nautinnolliseen lihasjännityksen poistamiseen. Moni olikin ilmaisen hieronnan perään.

Valitettavasti miesten suorittama hieronta oli enemmän lääppimistä, kutittelua ja koskettelua kuin aitoa nikamien rusauttelua. Ihmiset hämmentyivät miesten hellistä otteista, ja moni tunsi olonsa silminnähden kiusalliseksi. Ihme, ettei kukaan asiakkaista hieronut omalla nyrkillään pilailijoita.