Isä vei tyttönsä nenän – lapselta odottamaton reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset uskovat vanhempia kuuliaisesti ja toisinaan äidit ja isät innostuvat jekuttamaan pienokaisiaan. Usein isät ovat kasvattajista niitä hieman rennommin ottavia osapuolia, jotka myös kiusottelevat lapsiaan useammin. Eräs pikkutyttö meni tällä kertaa pahasti lankaan.

YouTube
YouTube

Kaksi ja puolivuotias Kyra itkee lohduttomasti videolla. Hän luulee, että isä nappasi tytön nenän oikeasti irti, vaikka mies teki hänelle vanhan jekun. Pikkuneiti sopertaa äidilleen itkuisesti, että isi vei hänen nenänsä ja nyt se on kadonnut. Äiti kehottaa tyttöä kysymään isältä kiltisti nenäänsä takaisin.

Onneksi vanhemmat ymmärtävät lopettaa jäynän ja isä on antavinaan lapselleen oman nenänsä. Tyllerö on silminnähden onnellinen saatuaan nenänsä takaisin ja vilkuttaa videolle hymyileväisenä. Onko sinulle tehty lapsuudessa samankaltaisia kepposia?