Nainen tilasi maailman kalleimman Starbucks-juoman – sisältää 60 shotillista espressoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monikansallinen kahvilaketju Starbucks avasi viime vuonna liikkeen myös Helsingin keskustaan. Moni huvittui kahvilaan jonottaneista ihmisistä, sillä yrityksen menu ei juurikaan eroa muiden kahvilaketjujen vastaavista. Starbucksilla on noin 21.000 kahvilaa ympäri maailman.

Sameera Raziudd
Sameera Raziudd

23-vuotias floridalaisnainen on päätynyt uutisiin tilattuaan kaikkien aikojen kalleimman Starbucks-ravintolan juoman. Sameera Raziuddin tilaama juoma sisälsi 60 shottilasillista espressoa, valkoista mokkaa, hasselpähkinää, soijamaitoa ja karamellisiirappia. Yhteensä 60.58 dollaria, eli noin 45 euroa maksanut juoma oli niin iso, että Sameeran täytyi ottaa se mukaansa omassa pullossa.

– Juon sitä edelleenkin, ja olen tarjoillut juomaa myös ystävilleni. Lääketieteen opiskelijana tiedän, ettei 60 shotillista espressoa kannata juoda yhdeltä istumalta, Sameera kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Naisen tilaamaa kofeiinipommia ei tietenkään löyty Starbucksin virallisesta menusta. Yhtiön virallisen linjan mukaan frappuccinoa ei tulisi tarjoilla yli 24 unssin, eli noin yhdeksän desilitran kokoisista astioista.