Poika opiskeli salaa yliopistossa – näin äiti reagoi valmistumiseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Opiskelu on varmasti monen vanhemman mielestä tärkeä osa lastensa elämää. Samaa mieltä on ollut myös Liam Blairin äiti, joka olisi kovasti halunnut poikansa opiskelevan itselleen tutkinnon. Äiti ei kuitenkaan tiennyt, että juuri tätä poika puuhasi salassa neljän vuoden ajan.

31-vuotias Liam oli nuorempana ollut opiskelemassa yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken musiikkikiinnostuksen myötä. Sittemmin mielenterveystyöstä kiinnostunut mies päätti hakea Dundeen yliopistoon opiskelemaan psykologiaa. Daily Mail uutisoi, että yllätyksekseen mies pääsi kuin pääsikin sisään.

Poika ei aluksi kertonut opiskeluistaan äidilleen Rhondalle nuoruusvuosiensa epäonnistuneen opiskeluyrityksen vuoksi. Opiskelujen edetessä Liam kuitenkin ylläpiti salaisuuttaan nähdäkseen äitinsä yllättyneen ilmeen kertoessaan valmistuvansa. Nyt tämä hetki on tullut, ja valmistuva opiskelija julkaisi videon äitinsä hämmästyneestä reaktiosta valmistujaispäivänään. Poika oli joutunut neljä vuotta valehtelemaan äidilleen sanomalla, että hän on töissä kalatehtaalla.