Terveyskaupan myyjä tilasi prostituoituja – firman rahoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maksullisten naisten ammattia on pidetty kaikkein vanhimpana keinona tienata rahaa. Kaikilla naisilla on kyky harrastaa seksiä, mutta vain harva pystyy tekemään sitä työkseen. Asiakkaita riittäisi varmasti aina, sillä miesten seksinnälkä ei lopu koskaan.

New Orleansissa on toteutettu viime vuosina muiden Yhdysvaltojen osavaltioiden tavoin terveellisempien elämäntapojen vaalimista. Yhdysvaltoihin on tullut viime vuosina runsaasti esimerkiksi uusia kasvisravintoloita ja terveyskauppoja. 24-vuotias Charles West työskentelee yhdessä terveysruokia myyvässä liikkeessä.

Kaupan johtaja oli ihmetellyt yrityksen varojen häviämistä, joten hän ryhtyi tutkimaan asiaa valvontakameroista. Videolla näytettiin Charles-työntekijän harrastavan takahuoneessa seksiä ilotytön kanssa. Mies maksoi prostituoidun palkkion kaupan kassasta. Maksullinen nainen oli saanut sessiosta noin 150 euroa. Charles joutuu puolestaan vankilaan rikoksesta.