Syöpäsairaan toimittajan koskettava kiitospuhe leviää verkossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Syöpään sairastuminen on asia, joka muuttaa varmasti koko elämän. Sairaus on todella vaikea paikka myös sairastuneen omaisille. Nyt yhdysvaltalainen urheilutoimittaja Stuart Scott on saanut kunniapalkinnon ESPY Awardseissa. Stuart on taistellut syöpää vastaan viimeiset seitsemän vuotta.

YouTube
YouTube

Palkinnon ojensi miehelle 24-tähti Kiefer Sutherland. Esittelyvideolla kerrotaan, kuinka peräänantamattomasti Scott on taistellut sairauttaan vastaan. Inspiraatiokseen mies kertoo perheensä. Jimmy V -palkinnon saanut urheilutoimittajan kiitospuhe alkaa videolla ajassa 7:25.

Otettu mies kertoo puheessaan siitä, mistä elämässä on oikein kysymys. Scott kertoo, ettei hän voisi kuvitellakaan luovuttavansa taistelussaan rankkaa sairautta vastaan. Miehen mukaan hän sinnittelee loppuun asti kahden tyttärensä vuoksi. Lopulta katsomossa ei ollut jäljellä montaa kuivaa silmäparia.