Valtava kokoero – bernhardinkoira ja kissa ovat ystäviä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vanhojen uskomusten mukaan kissat ja koirat ovat toistensa pahimpia vihollisia. Eläinmaailma on kuitenkin täynnä tapauksia, joissa näiden eläinlajien edustajat tulevat mainiosti toimeen keskenään. Nyt tämä on jälleen tullut todistettua bernhardinkoiran ja pienen kissanpennun ystävyyden muodossa.

YouTube
YouTube

Bella-niminen bernhardinkoira suhtautuu nimittäin todella lempeästi perheensä hankkimaan uuteen kissanpentuun. Kaksikko kuvattiin ulkona makoilemassa nurmikolla yhdessä. Kissa ja koira tutustuvat toisiinsa rauhassa ja uteliaasti.

Parivaljakko tuntuukin tulevan toimeen erittäin hyvin. Välillä paikalla käy kääntymässä perheen omistama toinen koira, mutta Bella lähettää tämän nopeasti matkoihinsa, jotta hän ja kissa voivat jatkaa tutustumistaan. Suloista videota on käyty ihailemassa YouTubessa lyhyessä ajassa jo lähes 400.000 kertaa.