Tiedottaja huolestui nakukuvista – näin pokerimiljonääri vastasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään All In -lehden videosta, jossa pokerimiljonääri Dan Bilzerian kertoo itsestään ja luksuksentäyteisestä elämästään. Olemme aiemmin julkaisseet myös miehen Instagram-kuvia, joista valtaosa miehistä voisi mennä vihreäksi kateudesta.

Facebook
Facebook

Nyt pokerimiljonääri on saanut uuden tiedottajansa huolestumaan miljonäärin julkisuuskuvasta ja sponsoreista, koska tämä julkaisee verkossa runsaasti valokuvia jopa alastomista naisista. Bilzerian julkaisi melko tylyn tekstiviestikeskustelun Facebookissa, jossa se on saanut runsaasti huomiota.

Lähes 100 miljoonaa dollaria pokerissa voittanut Bilzerian kertoi aiemmin All In -lehden haastattelussa, että valtavan omaisuuden paras puoli on se, että saa tehdä mitä haluaa, eikä tarvitse tehdä kuten joku muu haluaa. Mies asuu Hollywood Hillsin ökyalueella aseistettujen henkivartijoiden kanssa.